Sandy
Hi ik ben Sandy, ik kom uit den haag en ik zit nog op school. Ik heb elke dag heel veel huiswerk dus ik heb niet zoveel vrije tijd. Maar de vrije tijd die ik wel heb, besteed ik vrijwel geheel aan het beleven van sex. Gelukkig heb ik heel moderne ouders en weten zij dat ik me heel veel met sex bezig hou. Op mijn 13de heb ik al een keer geneukt met de broer van mijn vriendin en dat heb ik toen aan m'n moeder vertelt. Mijn moeder zei dat als ik dan toch al zo ver was, ik maar de pil moest krijgen. Samen met haar zijn we naar de huisars gegaan en vanaf die tijd was geen jongen meer veilig voor me. Ik heb het zowat met de hele school gedaan en ze noemen me daar "mannen verslindster". Dat vind ik niet erg hoor, want eigenlijk hebben ze gelijk. Ik wil elke pik er wel een keer in hebben want ik vind niets zo lekker als sex.
Zoals ik al zei, vinden mijn ouders het goed dat ik er van geniet, want dat doen zij zelf ook. Zij, mijn ouders zijn zelf 30ers en dus ook nog jong en zij gaan wel eens naar een paren-club. Daar ben ik nog nooit geweest, want ik ga natuurlijk niet met mijn ouders mee, maar ik zou er best graag eens naar toe willen gaan. Dat zal in de toekomst best wel gebeuren, alleen niet naar die club waar mijn ouders heen gaan. Om deze foto serie te maken, had ik mijn vriendje gevraagt maar die wilde niet, dus toen heb ik Rogier maar gevraagt en die wilde maar al te graag. Ik wilde graag een foto serie, want ik vind het heerlijk om mezelf aan iedereen te laten zien. Dus vandaar. Ik hoop dat je me een lekkere geile meid vindt en lekker van de foto's van mijn kutje geniet..........Sandy.
Ik heb ook nog een paar vriendinnen.    Monique    Liesbeth    Angela    Sandra    Tineke    Petra    Janette    Jose   
Mijn ouders waren dit week-end weg dus ik kon nu mooi deze foto's maken.
Ik had al een tijdje op Rogier zitten wachten. Gelukkig was hij op tijd.
Ik had het nog nooit met Rogier gedaan, dus het leek me wel spannend.
Direct bij de deur liet ik hem mijn borsten al zien om hen snel op te warmen.
Dat ze mij een mannen verslindster noemen kan best wel zo zijn, maar daar kan ik toch ook niets aandoen? Ik ben nu eenmaal altijd geil en ik moet nu eenmaal altijd sex hebben. Soms zit ik thuis huiswerk te maken en dan ben ik geil en dan zit ik me soms gelijk even te vingeren. Als ik dan klaar gekomen ben kan ik tenminste weer even rustig mijn huiswerk afmaken. Meestal ga ik daarna weg, en al heel snel kom ik wel een jongen of man tegen waarmee ik dan een geil avontuur heb. Ik moet gewoon elke dag neuken.
Toen hij binnen kwam ging hij op de bank zitten. Hij wist niet goed wat te doen.
Ik besloot om mezelf maar lekker uit te kleden, mischien deed hij dat dan ook.
Ik was al best nat in mijn kutje dus ik wilde graag zijn lul zien.
Omdat hij zelf niets deed, begon ik hem maar uit te kleden.
Van de zomer ben ik naar het popfestival in het haagse park geweest, en daar heb ik gewoon midden op de dag liggen neuken. Niet dat we nou helemaal naakt gewoon alle standjes hebben gedaan, maar toch we hebben wel geneukt. Ik had een oude deken mee genomen, omdat het gras nog wel eens vies en nat kan zijn. Ik had me lekker geinstalleerd tussen de andere mensen en genoot van de muziek en van allerlei mensen om me heen. Ik had me leuk sexy aangekleed met een leuk strak topje en een kort rokje. Een stukje verder zaten twee mannen met een vrouw, alle drie van een jaar of 25. Ze zaten lekker met een blikje in hun hand en die ene zat al steeds naar me te kijken. Toe hij zag dat ik ook naar hem keek, zei hij iets tegen mij maar door de muziek kon ik hem niet verstaan. Ik wenkte dat hij dan maar hier moest komen en dat deed hij. Toen ik vroeg wat hij nu eigenlijk zei, antwoordde hij dat iedereen onder mijn rokje kon kijken. Ik vroeg hem of hij dat erg vond en verbaast zei hij: "nee ik niet, ik vind het wel een lekker gezicht, maar ik dacht dat jij er geen erg in had". Ik zei hem dat ik het wel lekker vond als anderen het konden zien. Hij vroeg of ik ook een blikje cola wilde en of ik het leuk zou vinden als hij bij mij zou blijven zitten. Nou dat vond ik wel spannend. Na een poosje gekletst te hebben ben ik zo naar hem gaan zitten dat hij regelrecht tussen mijn benen kon kijken en hielt mijn knieen een beetje uit elkaar. Ineens zei hij dat ik zo'n klein slipje aan had dat ik dan net zo goed niets aan had hoeven te trekken. OK, zei ik en stond op en trok mijn minislipje uit, en daar stond ik in mijn geile kutje boven zijn neus. We hebben nog wat gepraat en een blikje gedronken, maar op een gegeven moment hielt ik het niet meer uit en begon aan hen te friemelen. Dat vond hij wel lekker want hij had al heel snel een stijve. Even later heb ik die deken die ik bij me had een beetje half over ons heen gelegd en zo half zittend half liggend, hij achter mij, lekker zijn harde pik in mijn klets natte kutje gestopt en heel zachtjes hebben we al genietend van de muziek wel anderhalf uur zachtjes liggen neuken. Ik vond dat heel erg geil, om gewoon te neuken tussen heel veel mensen. Ik ben in die tijd wel drie keer klaar gekomen en hij ook twee keer en mischien hebben mensen het gemerkt of niet, maar ik vond het zeer geil.
Eerst ging ik hem likken toen hij uitgekleed was.
Ik moet zeggen, hij heeft een behoorlijke lange pik hoor.
Ondertussen was ik ik aardig geil geworden en mijn kutje zijk nat.
Pijpen vind ik heerlijk om te doen en ik word er ontzettend geil van.
Laatst liep ik bij ons in Den Haag langs het Malieveld in de richting van het centraal station, toen een jonge man aan mij vroeg of ik wist waar het stadhuis was. Natuurlijk wist ik dat en ik legde hem uit hoe hij moest lopen. Maar omdat ik zelf ook die richting op moest zei ik dat ik wel met hem mee zou lopen en het hem wijzen. Hij vertelde dat hij uit Den Helder kwam en dat hij van plan was om hier in den haag te komen wonen van wege zijn werk. Hij verbleef een paar dagen hier in een hotel om alle dingen voor zijn verhuizing te regelen. Nu moest hij even een papier afgeven op het stadhuis en dan zou hij naar het hotel gaan. Toen we daar aangekomen waren vroeg hij of ik even iets wilde drinken met hem. Nou dat wilde ik wel en hij vroeg me waar ik dat wilde. Brutaal zei ik "bij jou in het hotel". Even was hij verbaast en zei toen "nou waarom niet". We zijn naar het hotel gegaan en later naar zijn kamer. Natuurlijk was ik geil en we hebben een paar uur vreselijk liggen neuken. Ik was weer zo geil en mijn kutje was weer zo nat, het leek de oceaan wel. Wat een geiligheid en wat heb ik weer klaar liggen komen, Ik geloof dat ik wel vier keer gekomen ben. Heerlijk was het. Na nog even gepraat te hebben ben ik naar huis gegaan en afgesproken dat waneer hij eenmaal hier in Den Haag zou wonen, het best voor herhaling vatbaar is. Hij heeft mijn telefoon nummer.
Terwijl ik hem pijpte, speelde ik zo af en toe even met mijn klets natte kutje.
Ondertussen genoot Rogier van de heerlijke pijpbeurt die ik hem gaf.
Ik masseerde ook zijn ballen en ik voelde dat zijn zak helemaal gespannen was.
Toe ik op keek, zag ik dat de fotograaf zich ook uitgeleed had en met een stijve stond.
Omdat ik natuurlijk nog thuis woon, is het niet altijd makelijk om aan mijn sexuele verlangens toe te geven. Ok, mijn ouders zijn heel modern, maar dat wil niet zeggen dat ik alles maar kan doen waneer ik maar wil. Daarom hoop ik altijd maar dat die jongens/mannen die ik ontmoet zelf gelegenheid hebben om leker van de sex te genieten. Ik kan moeilijk iemand mee naar huis nemen en gewoon op de bank gaan liggen neuken waar mijn ouders bij zijn. Kijk het liefst neuk ik met iemand die een relatie heeft of getrouwd is. Ten eerste willen ze dan geen verkering (want dat is iets wat ik niet wil), maar belangrijker nog is dat ze ervaring hebben. Ik vind het ook leuk om met jonge jongens zonder veel ervaring te neuken hoor, want ik krijg er een kick van om ze iets te laten beleven wat ze nog nooit hebben beleefd, maar het fijne van ervaren mannen is dat ze weten wat een vrouw, of eigenlijk moet ik zeggen meisje want ik ben nog zo jong, nodig heeft. Dus mannen, als we elkaar ontmoeten hoop ik dat je een goede plek hebt om sex te hebben zodat je me heerlijk in mijn geile natte kutje kan neuken.
Dat maakte me zo geil, dat ik meteen wilde neuken.
Ik ging lekker op z'n scoot zitten en liet hem er helemaal in glijden.
mmmm.... wat lekker was dat zeg... en ik was toch al zo geil.
Hier zie je goed hoe die lekkere lul in mijn geile kutje zit.
Laatst raakte ik in de cafetaria in gesprek met een man die niet zo jong meer was, ik denk een jaar of 40, en al gauw hadden we het over sex. We hadden het over leeftijd en ik vertelde dat het mij niet zo veel uitmaakte, als de sex maar lekker is. Hij vroeg of ik al ervaring had en ik zei van ja natuurlijk. Omdat hij nu pauze van zijn werk had, spraken we voor de volgende avond af. Toen ik bij hem aanbelde, werd de deur geopend door een mooie jonge sexy vrouw. Ik denk dat ze een jaar of 24 was. Ik zei mijn naam en direct zei ze "ja dat weet ik, we verwachten je al". Ik was stom verbaast maar ging wel naar binnen. Hij zat op de bank en nodigde mij ook uit te gaan zitten. Hij zei dat hij niet had willen vertellen dat hij een vrouw thuis had, want hij was bang dat ik dan niet zou komen. Ik heb een hele fijne avond gehad. We hebben uren heerlijke geile sex gehad. Om beurten neukte hij zijn vrouw en mij. We hebben het overal gedaan, Op de bank, op tafel, in bed en zelfs op de vensterbank. Wat een geile avond zeg, wat ben ik lekker in mijn geile natte kutje geneukt en wat ben ik klaar gekomen. Wat een geil stel was dat. We spraken af dat ik over een maand of twee nog eens langs zou komen. Nou dat doe ik....
Ik wilde graag dat mijn neukende kutje goed op de foto kwam, daarom draaide ik me om.
Ik kick er op om mijn kutje aan iedereen te laten zien. ohh wat is dat geil zeg.
M'n sappen liepen uit mijn hete natte neuk gaatje, oohhh ik tril van geiligheid.
Kijk eens hoe lekker nat en geil mijn hete neuk graage kutje is.
Het was mooi weer en ik liep met m'n korte minijurkje een beetje kont wiegend in het centrum van Den Haag langs de terrasjes. Het was heel druk en ik wilde ook even een colaatje drinken. Ik vond een plekje naast een tafeltje waar vijf mannen zaten. Natuurlijk zagen ze me aan komen en meteen begonnen ze te praten tegen me. Het waren best lekkere kerels en algauw ging het over sex. Het was moeilijk om er een uit te kiezen dus trok ik de stoute schoenen aan en zij dat ik het met hun allemaal wel wilde doen. We zijn naar het huis van een van hun gegaan. Tjeetje.. wat heb ik daar geneukt. Overal had ik van die heerlijke geile pikken. In mijn handen, in mijn mond, in mijn klets natte geile kutje, ohhh wat heb ik genoten en wat een sperma heb ik geslikt en over me heen gekregen. Overal zat sperma en het druipte gewoon uit mijn kutje. Ik heb op die dag mijn record klaarkomen gemaakt. Negen keer en op die dag had ik eindelijk eens het gevoel dat ik echt plat geneukt was.
Ik voelde dat mijn hoogtepunt ging komen, daarom liet ik Rogier me van voren neuken.
Kijk eens naar mijn gezicht, je kan zien dat ik het niet meer uit hou. oohhhhh....
Ik ga klaar komen.... ik kom... oohhhhh.... wat geil, wat geil oohhhhh.....
Oohhh..., wat kwam ik klaar zeg, ahhhh wat lekker die neukende pik in mijn geile kut.
Ik heb zo'n dildo die je met een zuignap op de stoel kan zetten en er lekker op kan gaan zitten. Nou heb ik dat ding een keer mee naar school genomen, want we hebben daar van die gladde houten stoelen dus ik wilde wel eens proberen of hij daar op wilde blijven staan. Ik had een vrij lange rok aan getrokken zonder slipje en stiekem heb ik hem uit mijn tas gehaald en tussen mijn benen onder mijn rok op de stoel gezet. Voorzichtig zonder dat iemand het zag ben ik er op gaan zitten. Deze les was een uur, dus ik kon een uur zo zitten. Ik vond het zo'n geil idee dat ik midden in de klas lekker met een dildo in mijn geile natte kutje zat zonder dat ze het wisten. De les was slaap verwekkend maar ik bleef klaar wakker. Soms schoof ik heel zachtjes met m'n kontje heen en weer en ik was zo geil geworden omdat het ook stiekem moest dat ik zelfs een keer zachtjes ben klaar gekomen. Vlak voordat de les afgelopen was, moest ik hem natuurlijk weer in mijn tas doen. Gelukkig ging dat makkelijk. Toen ik opstond was er op mijn zitting van m'n stoel een hele natte plek. Dat kon ik nog snel met een zakdoekje afvegen. Ze moesten eens weten.......
Nu even lekker van achteren, ohhh die fotograaf staat ook met zo'n lekkere stijve pik.
Ahhh... daar word ik nog geiler van twee van die lekkere palen.
Een in mijn geile natte kutje en de ander staat op me te wachten. ooohhhhh....
Kijk eens hoe die stijve paal lekker in mijn hete geile kutje zit.
Eigenlijk ben ik ook erg exhibistionistisch. Als het niet koud is loop ik vaak met een minirokje zonder slipje op straat. Vaak ga ik wel ergens zitten bv. op een klein muurtje of gewoon op een bankje en als er dan een of meer mannen aan komen lopen doe ik altijd even mijn knieen een beetje uit elkaar. Soms ook als ze met hun vrouw lopen. Ik word dan altijd zo geil als ik zie dat ze naar mijn bijna kaale kutje kijken. Of voor een etalage staan en dan een beetje bukken zodat ze kunnen zien dat ik er niets onder draag. mmmmm.... Heerlijk vind ik dat. Ik word dan altijd zo heet en nat, dat ik even later alweer op zoek ga naar een lekkere geile pik.
Jaaa toe maar Rogier, neuk me maar, neuk me maar. Ik ben zo geil oohhh...
Ik hou het weer niet lang meer uit, kom Rogier omdraaien... omdraaien...
Jaaa ik ga bijna weer komen oh oh oh het gaat weer kooommen jaaa.....
ik kom weer... ik kom weer, ohhh neuk me dan, oohhhh..... jaaaa... mmmmm.
Ik zou geen pornostar in sexfilms willen worden. Dat lijkt me heel frustrerend. Ten eerste wil ik niet voor geld neuken en ten tweede als je dan net lekker aan het neuken bent, dan moet je weer stoppen omdat de camera verplaatst moet worden of zo iets. En dat zou ik niet willen. Als ik neuk dan wil ik doorgaan ook. Niet stoppen voor het een of ander, nee gewoon lekker met die heerlijke harde lul in mijn klets natte geile open kutje neuken net zo lang tot ik klaar kom. Dus als je lekker ongestoord neuken wilt zonder dat het wat kost, zoek me dan op in Den Haag. Ik loop elke dag na schooltijd in het centrum van de stad op zoek naar een lekkere geile lul. Ik ben nog wel heel jong, maar voor mij maakt leeftijd niet zo veel uit. Het gaat mij om de sex.
ohhh die heerlijke pik in mijn kutje en die lekkere ballen mmmmm....
oh hij komt ook klaar. Kom hier... kom hier, ik wil het proeven, geef het me....
mmmm... precies in mijn mondje en over mijn gezicht. mmmmm lekkerrrrr.
Dit is wat ik iedereen wil laten zien. Mijn geile bekkie waar het sperma vanaf druipt.
Zo, ik ben heel blij met deze foto serie. Nou kan iedereen me goed zien, mijn altijd geile natte kutje en hoe ik lekker in mijn kutje geneukt wordt. Daar kick ik geweldig op. En oh ja, die fotograaf. Nou heb ik daar natuurlijk geen foto's van, maar reken er maar op dat ik daar ook heerlijk mee heb liggen neuken. Die fotograaf is natuurlijk ook heerlijk klaar gekomen en ik ben nog twee keer klaar gekomen. En zelfs Rogier is nog een keer klaar gekomen. Dus je begrijpt wel, dat ik aardig aan mijn trekken ben gekomen. Mocht je me nou een keer tegen komen in Den Haag, spreek me dan gerust maar aan, want ik ben altijd in voor een lekkere neukpartij. Geile groetjes van Sandy. xxxxx

Hoe heet je?: Sandy, maar dat is niet mijn echte naam hoor.
Hoe oud ben je?: Dat zou je toch niet vragen?
Waar woon je?: In Den Haag.
Waneer deed je het voor de eerste keer?: Op m'n 13de met een oudere broer van mijn vriendin.
Weten je ouders dat je het al doet?: Ja hoor, zij weten het al sins m'n 13de.
Wat vinden zij ervan?: Zij laten me daar heel vrij in. Ik mocht al sins m'n 12de pornofilms zien.
Hoe vaak doe je het nu?: Elke dag.
Ben je de hele dag op zoek?: Nee niet de hele dag. Ik ga natuurlijk ook nog naar school.
Heb je een vriendje?: Ja en nee. Ik heb een vriendje voor als ik niemand anders heb.
Wordt hij nooit jalours dan?: Als ik dat niet van hem mag, is het over.
Op welke leeftijd val je?: Ik heb het al gedaan met verschillende leeftijden van jong tot oud.
Slik je sperma?: Ja hoor, dat vind ik heerlijk.
Gebruik je de pil en zo ja hoelang?: Vanaf mijn 13de. Ik ben samen met m'n moeder naar de huisarts geweest.
Dus als je het doet mogen ze ook klaar komen in je poesje?: Ja natuurlijk, dat is toch lekker.
Heb je al eens een trio gedaan?: Ja hoor en ook een keer met vijf mannen bij een van hun thuis.
Dus je hebt al vrij veel ervaring?: Nou, ik ben nog jong en er is nog veel meer te ervaren en dat zal ik doen ook.
Nou ok, dan wens ik je nog heel veel sex plezier: Ja dank je wel, jij ook en mischien kunnen we..... nou ja wie weet.
Jonge tienermeisjes.

Allison
leeftijd 18 jaar

Andrea
leeftijd 18 jaar

Debby
leeftijd erg jong

Edit
leeftijd .....

Patricia
leeftijd .....

Belinda
leeftijd heel jong

Ludmila
leeftijd .....

Hanneke
leeftijd .....

Melissa
leeftijd 18 jaar

Sara
leeftijd .....

Sonja
leeftijd .....

Sofi
leeftijd .....

Tina
leeftijd zeer jong

Nadinne
leeftijd .....

Zeer jonge geile tieners.
Angela
Angela, Amsterdam,
leeftijd 19 jaar
Janette
Janette, Maastricht,
leeftijd 19 jaar
Jose
Jose, Groningen,
leeftijd .....
Liesbeth
Liesbeth, Tilburg
leeftijd .....
Monique
Monique, Utrecht
leeftijd .....
anita
Anita, Den Bosch
leeftijd .....
Petra
Petra, Eindhoven
leeftijd 18 jaar
Sandra
Sandra, Rotterdam
leeftijd 20 jaar
Sandy
Sandy, Den Haag
leeftijd .....
Tineke
Tineke, Zwolle
leeftijd 20 jaar
carla
Carla, Gilze-Rijen
leeftijd .....
linda
Linda, Rotterdam
leeftijd .....

Jonge vrouwen die van sex houden
agneta
Agneta Halström
carmen
Carmen
dana
Dana
linsey
Linsey Williams

Linda en Marjolein
miranda
Miranda den Bakker

Irina Salenko

Pricella Wrickly
paula
Paula Kramers
elina
Elina Loosdam

Silvana Trumph
susanne
Susanne van Kleisteren

Betty Williams
patsy
Patsy
vivian
Vivian Silverstone

Amateurs.

Laura hofman

Winny Spronk

Ilona van Bergum

Collene

Saraya Muzina

Rikky Buitenvelt

Heidi Breuneker

Evelien van Zandwijk

Karin van der Laan

Marjolein Beukers

Petra Portegijs

Sianne Leksono

Marleen Landers

Corrine Rozendijk

Rosita Fabor

Sonja Greuters

Andrea Daalman

Rina Hoogstraten

Wilma Hoffinger

Tineke Klijsters

Hete geile vrouwen.

Andrea, leeftijd 21 jaar

Candy, leeftijd 22 jaar

Celeste, leeftijd 24 jaar

Esmeralde, leeftijd 31 jaar

Frannie, leeftijd 24 jaar

Katrien, leeftijd 21 jaar

Natasja-Pauline, bijde 23 jaar

Veronica leeftijd 23 jaar

Special Adult Site's.
Marisol
Marisol de Ruijter
Ned. TV presentatrice
Sandra
Sandra van Mourik
Wasserette eigenaresse
elly
Elly Kinsley
marine meisje in Den Helder
Martina
Martina Henderson
ex USA TV presentatrice
Saskia
Saskia Manting
200 personeels leden

Cindy Mc Kay
Filmster (Crime Passion)
Jennifer
Jennifer von Ausberg Bartalo
Jonge Baronesse.
Finny
Finny
Marokaanse porno star

advertentie

jonge geile meisjes
advertentie

Amateurs Thuis
advertentie

Porno Girls
advertentie

Neukende Tieners
naar boven       terug naar de hoofd pagina

© ® by the dutchmariam group

Sandy