Hi ik ben Liesbeth, ik ben 18 jaar en ik kom uit Tilburg.
Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben stapelgek op sex en ik neuk zo vaak als ik kan. Ik was er al vroeg bij, want ik neukte al toen ik twaalf was. Ik had al heel vroeg intresse in sex, omdat ik een oudere broer heb en die had thuis op zijn kamer allemaal sex boekjes liggen. Als hij er niet was, ging ik stiekem op zijn kamer en keek ik in die boekjes wat daar allemaal in stond. Ik was toen pas 11 jaar. Ik zag hoe die meiden geneukt werden en hoe ze zich lekker vingerden. Dat vingeren ben ik toen ook gaan proberen en na een tijdje voelde ik dingen in mijn buikje die ik nog niet kende maar wel lekker vond. Toen begreep ik waarom die meiden in die boekjes zichzelf vingerden, omdat het lekker is. Ik bedacht toen dat die meiden die in die boekjes geneukt werden, dat dus ook wel lekker zou zijn. Toen ik twaalf was, probeerde ik het met een jongen uit de straat van 16 jaar. We hebben een paar keer bezig geweest en opeens was het zo lekker en kwam ik klaar. Toen ik dat eenmaal gevoeld had was het hek van de dam en wilde ik meer. En nu, neuk ik de sterren van de hemel. Ik laat geen moment voorbij gaan en ik ben nu een echte mannen verslindster. En een vaste relatie, nee voor mij niet, want ik wil te pas en te onpas neuken waar en met wie ook. Alleen als ik een man tegen kom die mij deze vrijheid wil geven, dan mischien wel en dan zal ik hem ook belonen en zal ik zoveel mogelijk vriendinnen mee naar huis nemen om hem ook te laten genieten.

Ik hou niet van alle poes pas er om heen. Sex = sex en als ik geil ben wil ik gelijk neuken.

Stop die lekkere lul er maar gelijk in hoor. Mijn kutje is er al klaar voor.

mmmm... ja lekker, hij schuift er heerlijk gemakkelijk in. ik ben ook al lekker nat.

Zie je hoe hij er gelijk lekker in past. Als ik geil ben staat mijn kutje dan ook gelijk open.

ja, dit is heerlijk, mijn lipjes staan er voor open, neuk me maar lekker.


Toen ik een jaar of 15 was, gedroeg ik me al als een echte slettebak. Ik neukte al met de grotere jongens van het schoolplein in het fietsenhok terwijl andere meisjes van mijn leeftijd nog met hun barbie speelden. Ik droeg express al korte rokjes om de jongens uit te dagen en ik begon ook om zonder slipje er onder te dragen. Ik heb het een keer met een leeraar uit geprobeerd. Onze klas had rijen van twee tafeltjes en ik zat ongeveer in he midden van de klas. Ik had een kort rokje aan en ik had mijn slipje op de wc uitgetrokken. Ik zat de hele tijd met een been onder mijn tafeltje en met mijn andere been buiten mijn tafel zeg maar in het gangpad. ik wist zeker dat hij het goed kon zien, want een jongen die vooraan zat had het ook gezien. Hij gooide een propje naar me toe waarop stond "ik zie je kut". Nadat ik zo een half uurtje had gezeten, kwam die leeraar naar me toe en vroeg "ben jij niets vergeten?" en gelijk liep hij weer weg. Ik deed net of ik het niet begreep en ging door met schrijven en bleef zitten zoals ik zat. Na vijf minuten kwam hij weer naar me toe en fluisterde in mijn oor: "Ten eerste vind ik je er te jong voor; ten tweede leid je de jongens van de klas af; en ten derde vat je zo kou. En nu wil ik dat je goed gaat zitten, want je leidt mij ook af want ik vind je wel een lekkere meid". Toen wist ik dat ik ook een volwassen man gek kon maken. Intussen wist ook heel de klas het, dat ik daar zat zonder slipje en na schooltijd had ik de dag van me leven. Ik was met een jongen naar het fietsenhok gegaan en toen we bezig waren stonden er ineens een groep van zeven jongens. Pffff, ik heb toen met ze afgesproken dat ze alle zeven om de beurt vijf minuten mochten neuken met me. Nou dat hebben we gedaan ook. M'n buik, m'n benen, alles zat onder de sperma van ze, zo hebben we genoten. Het leek wel een gang-bang. Heerlijk... Toen was ik pas 15.

Kijk maar eens even wat een geil kutje ik heb, gemaakt om lekker geneukt te worden.

bovenop zitten met m'n benen wijd vind ik geweldig, dan staat m'n kutje zo open.

mmmm.... lekker met m'n lipjes om die heerlijke stijve lul en lekker op en neer.

jaaa... trek mijn poesje maar lekker open. oohhh dit is zó lekker mmm.....

kijk eens hoe m'n kutje open staat, oohhh jaaa... ik kommm... ik kommm... oohhhhh

mmmm.... wat kwam ik klaar. Pffff.. heerlijk geil ben ik en ik wil nog meer.

Zie je hoe mijn klitoris is opgezwollen, dat komt gewoon van geiligheid.

ahhh, nu er even lekker bij liggen en me eigen lekker laten pompen. mmmm....

Kijk eens wat een heerlijke geile open kut ik heb. Daar kan die lekkere lul helemaal in.

Ja neuk me maar lekker met die heerlijke geile paal. ohhh ik ben zo opgewonden. Heerlijk geil, geil, geil.Terweil ik lekker gepompt word kan ik mezelf ook lekker vingeren

Ohh ja, lekker mijn kutje om die heerlijke geile stootpaal knijpen. Ohhh voel hem eens heen en weer gaan.

Zo'n heerlijke mannenlul in mijn openstaande geile natte spleetje. Ohh wat ben ik heet

Dit vind ik ook zo lekker, heerlijk staande neuken. Doe ik vaak met vluggertjes tussendoor met iemand.

Oohh wat lekker geil is dit, ik hoop dat iemand kan zien dat ik zo lekker neuk. Ik ben best wel een beetje exhib.
Staande neuken vind ik ook zo geil. Daar kwam ik achter toen ik 16 was. Ik stond toen met een jongen bij hem thuis in het portiek te neuken en plotseling zag ik een stukje verderop een man staan kijken. Hij stond met z'n hand over zijn broek te wrijven. Eerst schrok ik er van en wilde ik gelijk stoppen, maar het was zo lekker dat ik toch maar door ging. Na een klein poosje stond hij er nog en was zelfs dichterbij gekomen. Ik besloot om hem maar gewoon z'n gang te laten gaan. Ik merkte wel dat ik het wel geil vond dat er iemand naar me keek terwijl ik lekker neukte en ik besloot om een klein beetje om te draaien zodat hij kon zien dat die jongen z'n pik ook echt in mijn natte kutje zat. Langzaam was die man op het hoekje van het portiek komen staan en begon zichzelf af te trekken. Ohh wat werd ik daar opgewonden van zeg... mijn kutje druipte van het geil en die jongen had nog steeds niet gemerkt dat die man stond te kijken. Dat maakte me nog geiler. Gewoon het idee dat ik neuk terwijl er iemand kijkt ohh wat was ik geil. Die man stond nu helemaal met zijn penis uit zijn broek lekker met zichzelf te spelen. Hij had inmiddels door dat ik hem gezien had en hij glimlachte tegen me. Die jongen waar ik mee neukte kon hem niet zien want hij stond met z'n rug naar die man. Ik opende mijn benen zo wijd mogelijk zodat die man mijn neukende kutje goed kon zien. Opeens begon hij sneller te trekken en zag ik dat hij klaar kwam. Dit maakte me zo verschrikkelijk geil dat ik ook spontaan klaar kwam. Oohhh wat golfde het door mijn buikje en wat kwam ik verschrikkelijk klaar. Alleen al het idee dat die man daar en ik hier maar toch gelijk klaar kwamen. Wat een heerlijke ervaring was dat zeg. En die jongen, ja die is ook nog klaar gekomen en heeft niets van mijn avontuur met die man gemerkt.

Dit is ook zo lekker, gewoon met m'n kontje naar achter en lekker die geile stok in m'n kutje.

Neuken is mijn favoriete bezigheid, daar krijg ik nooit genoeg van en ik zal het ook zoveel mogelijk blijven doen.

Oohhh ik ben zo geil, ik zou wel met alle lekkere pikken willen neuken.

Dit is mijn 18 jarige geile kutje. Zie je hoe lekker die pik er in zit. mmmm....

Ohh jaaa, nu nog even lekker van voren neuken. Heerlijk al die verschillende standjes.

Een jaar geleden, toen was ik nog 17, was er kermis bij ons in Tilburg en toen heb ik nog in de krant gestaan. Ik was de de hele avond al op de kermis en ik had het al een keer staande gedaan met een man van ongeveer 30 jaar tussen twee atracties. Dat was makkelijk te doen, want ik droeg een heel kort jurkje zonder slipje, dus hij kon z'n lekkere stijve lul er zo in schuiven en dat was reuze lekker. Maar goed, Ik ging toen met een jongen in het hoge rad en we zaten met met z'n tweeen. Omdat het rad draait, kan je toch niet in die bakjes kijken dus ik haalde gelijk zijn geile pik uit z'n broek en ging op z'n schoot zitten. Toen we helemaal boven stil stonden, had ik een prachtig uitzicht over de stad en de gedachte dat ik daar zo hoog boven over de stad uit keek terwijl ik daar heerlijk aan het neuken was maakte me zo geil, dat ik er klaar van kwam. Die jongen was ook zo geil geworden, dat we niet in de gaten hadden dat we langzaam naar beneden gingen en dat het rad precies stopte waar we moesten uitstappen. Ineens hoorde ik "HE" en toen ik opkeek zag ik die man die ons uit wilde laten stappen. Ik zag een aantal mensen die naar ons keken en ook iemand die een foto maakte. natuurlijk hebben ze heel goed gezien dat die jongen zijn pik in mijn kutje zat, want ik had een heel kort jurkje aan en dat zat zo'n beetje tot mijn middel. Vlug stopte hij zijn nog stijve geile lul in zijn broek en zijn snel weg gegaan en hebben onze neukparty ergens anders voort gezet. De volgende middag liep ik in de stad en toen zag ik voor de sigaren winkel dat rek met kranten buiten staan en ik zag met grote letters op een krant staan: "sex partij op tilburgse kermis", met een foto van mij met mijn rokje omhoog bij die jongen op schoot. Ze hadden wel een zwart bandje over mijn kutje gedrukt zodat je onze neuk plekjes niet zag. Gelukkig hebben mijn ouders die krant niet gezien.

M'n klitje is zo opgezwollen en ik ben zo lekker geil. Neuk me maar, neuk me maar....

Nu ik bovenop. Kan ik heerlijk het tempo bepalen. ohhh ik ben zo geil en zo nat.

Ahhhrrgg, lekker... lekker... ik ga sneller, ik wil meer ikwil meer......

oeeee, ik voel het weer komen jaaaa... jaaaa.... ik ben zo geil. Het gaat komen.....

Ohhhh ohhhh ohhhh ik kom klaar, ik kom klaar, ahhhhh jaaaaa ahhhh wat lekker, wat lekker....mmmm... wat ben ik weer lekker klaar gekomen. Nu even lekker bij hem pijpen.

Lekker er aan zuigen en met m'n tong rondjes draaien om zijn geile eikel.

wat is hij stijf en wat is hij hard, mmmm... wat zijn pikken toch heerlijke dingen.

Hij komt klaar, jaaa, spuit maar, spuit maar lekker in mijn mondje. mmmm.....

Jaaaa, lekker mmmm.... toe maar in mijn gulzige keeltje.
Nu ik eindelijk 18 geworden ben, kan ik lekker legaal met sex bezig zijn. Nou heb ik vorig jaar toen ik nog 17 was al eens met een buurman uit het flat aan de overkant geneukt. Hij woont alleen en ik heb een hele avond en nacht uren lang heerlijke sex met hem gehad. Terwijl we zo lekker bezig waren, vertelde hij mij dat hij wel eens een paar keer naar een parenclub was geweest en hij vertelde me hoe het daar toe ging. Dat vond ik zo interessant en terwijl hij er over vertelde lag ik gewoon klaar te komen alleen al door het idee hoe geil het daar kan toegaan. Dat wilde ik ook, maar ik was nog 17 en het is alleen toegangkelijk voor meerderjarigen. Hij beloofde mij dat als ik 18 werd om mij daar naar toe te nemen. Zoooo, nou ik ben er twee dagen na mijn verjaardag met hem geweest. Wat een feest, wat een feest en wat geil. In div. ruimten lagen mensen te neuken, met z'n tweeen of met een groepje. Overal gekreun en gesteun. Ohhh wat werd ik daar geil van. Ik ben zo vaak klaar gekomen daar, ik was gewoon niet meer te stoppen. Eerst heb ik lekker nog even met die buurman geneukt in een grote kamer waar meer mensen bezig waren. Dat vond ik al zo geil, omdat je gewoon lekker vrij kon neuken terwijl andere mensen keken en zelf ook bezig waren met pijpen, beffen en neuken. Nadat ik even wat gedronken had, liep ik rond en kwam in een ruimte waar een soort bank stond met van die beugels waar je je benen in kan leggen. Nieuwsgierig ging ik er op zitten en keek naar twee andere stellen die met z'n vieren bezig waren op een grote sofa. Een van die twee stellen stonden op en kwamen mijn richting op en zij zei tegen mij "ga maar lekker liggen hoor".
Nou dat deed ik en ik legde brutaal mijn benen in die beugels zodat ze mijn geile natte kutje goed konden zien. Het andere stel stond ook op en kwamen ook dichterbij. Aan bijde kanten van mij waren ze bezig en plotseling begon die ene vrouw mijn borstjes te masseren. Even later had ik ineens zes handen die met mij bezig waren en twee heerlijke pikken boven mij staan. Ik begon lekker aan zo'n geile harde lul te zuigen en even later voelde ik langzaam een andere geile pik mijn kletsnatte kutje in gaan. Oei wat was dat geil zeg. Ineens realiseerde ik me dat er inmiddels meer stellen bij waren gekomen en de ene pik na de andere schoof mijn geile kletsnatte poesje in. Ik zoog aan verschillende pikken en ik kwam verschillende keren zo hevig klaar dat ik helemaal van de wereld was. Zowel mannen als vrouwen waren lekker met mij en elkaar bezig en ik had geen notie van tijd maar ik moet daar wel zeker drie uur bezig zijn geweest. Ik weet niet meer hoe vaak ik ben klaar gekomen maar in elk geval een heleboel keren. Ik heb ook ladingen sperma geslikt en over mij heen gekregen. Zo'n sex feest had ik nog nooit gehad. Toen ik eindelijk op adem kon komen en op wilde staan knikte mijn knieen helemaal zo had ik geneukt. Ik ben toen gaan douchen en heb nog een tijdje in het bubbelbad gelegen en toen was de avond bijna om. Aan de bar heb ik nog even met mijn buurman geneukt, zo zittend op een kruk en hij ervoor terwijl we wat dronken. En weer kwam ik klaar want wat is het geil om gewoon aan de bar te zitten waar nog meer mensen zitten en dan gewoon zo zittend tussen die mensen te neuken alsof he de normaalste zaak van de wereld is. Oh wat heb ik die avond genoten en ik heb mijn buurman dus ook heel erg bedankt voor het fijne verjaardags kado wat hij mij gegeven heeft. Inmiddels ben ik alweer een paar keer met andere jongens en mannen naar een parenclub geweest en ik moet zeggen, elke keer is het weer feest. Ik zou het heel leuk vinden om jou ook eens tegen te komen in een club. Als je me ziet, zeg dan tegen me dat je me op de website gezien heb, dan zal ik zeker ook met jou een heerlijke geile neukpartij beleven.Ohh ja lekker, ik slik het door, mmmmm...

toe maar geef me je lekkere zaad tot de laatste druppel wil ik het hebben.

Ohhh heerlijk, zijn sperma druipt van m'n kin. Hij spoot zo lekker veel.

O ja dat was lekker. Wat zijn spuitende pikken toch heerlijk.

Zie eens, ook mijn borstjes zitten vol. Zalig gewoon.

En kijk dit ben ik met mijn geile sperma bekkie.

Weet je, ik ben een echt slettebakkie, want ik vind het zo'n verschrikkelijk geil als je me zo kan zien dat ik neuk of net geneukt hebt terwijl het warme zaad nog van mijn gezicht afloopt. Gewoon om te laten zien dat ik een geile meid ben. Ik hoop je nog eens tegen te komen en dan wil ik ook jou hete sperma hebben. Dat mag je dan lekker in mijn mondje en over mijn borstjes spuiten, of gewoon lekker in mijn hete geile kletsnatte kutje. Ik geef je alvast een paar likjes aan je heerlijke lul en dan hopelijk zie ik je een keer. LIESBETH...

 • Naam:     Liesbeth.
 • Leeftijd:     18 jaar.
 • Stad:     Ik woon in Tilburg.
 • Beroep:     Ik studeer nog, journalistiek.
 • Leeftijd eerste keer:     Oh, ik was pas 12 hoor, toen deed ik het al.
 • Hoe vaak heb je nu sex?:     Nu heb ik elke dag sex, ik kan niet meer zonder.
 • Vingeren?:     Nou, kijk eens onder tafel.
 • slik je sperma?:     ja hoor, vind ik best lekker.
 • heb je de pil?:     Ja natuurlijk.
 • dus klaarkomen in je kutje?:     Ja hoor, vind ik heerlijk, maar het mag overal.
 • Waar versier je mannen?:     Waar ik ook maar ben.
 • Hoe?:     Nou, ik vraag gewoon, "heb je zin om mee te gaan?"
 • Wil je nu ook?:     Ja, want ik ben geil
 • Je weet wel wat je wil he?:     Ja zeker, mag ik met jou fotograaf? .....
  by dutchmariam

Tienerorgies.beSMS


Jonge tienermeisjes.

Allison
leeftijd 18 jaar

Andrea
leeftijd 18 jaar

Debby
leeftijd erg jong

Edit
leeftijd .....

Patricia
leeftijd .....

Belinda
leeftijd heel jong

Ludmila
leeftijd .....

Hanneke
leeftijd .....

Melissa
leeftijd 18 jaar

Sara
leeftijd .....

Sonja
leeftijd .....

Sofi
leeftijd .....

Tina
leeftijd zeer jong

Nadinne
leeftijd .....

Zeer jonge geile tieners.
Angela
Angela, Amsterdam,
leeftijd 19 jaar
Janette
Janette, Maastricht,
leeftijd 19 jaar
Jose
Jose, Groningen,
leeftijd .....
Liesbeth
Liesbeth, Tilburg
leeftijd .....
Monique
Monique, Utrecht
leeftijd .....
anita
Anita, Den Bosch
leeftijd .....
Petra
Petra, Eindhoven
leeftijd 18 jaar
Sandra
Sandra, Rotterdam
leeftijd 20 jaar
Sandy
Sandy, Den Haag
leeftijd .....
Tineke
Tineke, Zwolle
leeftijd 20 jaar
carla
Carla, Gilze-Rijen
leeftijd .....
linda
Linda, Rotterdam
leeftijd .....

Jonge vrouwen die van sex houden
agneta
Agneta Halström
carmen
Carmen
dana
Dana
linsey
Linsey Williams

Linda en Marjolein
miranda
Miranda den Bakker

Irina Salenko

Pricella Wrickly
paula
Paula Kramers
elina
Elina Loosdam

Silvana Trumph
susanne
Susanne van Kleisteren

Betty Williams
patsy
Patsy
vivian
Vivian Silverstone

Amateurs.

Laura hofman

Winny Spronk

Ilona van Bergum

Collene

Saraya Muzina

Rikky Buitenvelt

Heidi Breuneker

Evelien van Zandwijk

Karin van der Laan

Marjolein Beukers

Petra Portegijs

Sianne Leksono

Marleen Landers

Corrine Rozendijk

Rosita Fabor

Sonja Greuters

Andrea Daalman

Rina Hoogstraten

Wilma Hoffinger

Tineke Klijsters

Hete geile vrouwen.

Andrea, leeftijd 21 jaar

Candy, leeftijd 22 jaar

Celeste, leeftijd 24 jaar

Esmeralde, leeftijd 31 jaar

Frannie, leeftijd 24 jaar

Katrien, leeftijd 21 jaar

Natasja-Pauline, bijde 23 jaar

Veronica leeftijd 23 jaar

Special Adult Site's.
Marisol
Marisol de Ruijter
Ned. TV presentatrice
Sandra
Sandra van Mourik
Wasserette eigenaresse
elly
Elly Kinsley
marine meisje in Den Helder
Martina
Martina Henderson
ex USA TV presentatrice
Saskia
Saskia Manting
200 personeels leden

Cindy Mc Kay
Filmster (Crime Passion)
Jennifer
Jennifer von Ausberg Bartalo
Jonge Baronesse.
Finny
Finny
Marokaanse porno star

advertentie

jonge geile meisjes
advertentie

Amateurs Thuis
advertentie

Porno Girls
advertentie

Neukende Tieners
naar boven       terug naar de hoofd pagina

® © by the dutchmariam group

Liesbeth