Siam
Kijk hier voor mijn gegevens

Hi, mijn naam is Siam en ik ben vernoemd naar mijn geboorte land. "Siam"(Tailand). Ik ben in Januari 2005 naar nederland gekomen op uitnodiging van iemand uit Nederland, die ook een Taise vrouw heeft. Ik woonde daar in pjetpa, een klein dorpje vlak bij Phuket. Door de overstroming is mijn dorp verdwenen. Ik heb daarna drie weken bij iemand in Phuket gewoond en ben toen naar Nederland gekomen. Ik kan natuurlijk geen nederlands schrijven, dus dit is vertaald door de vrouw van diegene die mij in Nederland heeft uitgenodigd. Nederland is een mooi land met lieve mensen en vooral de mannen zijn heel interessant. In Tailand werkte ik in een animeerbar in Phuket. Ik hou (zoals de meeste Taise vrouwen) heel veel van sex en ik kon daar mooi mijn geld verdienen met mijn grote borsten. Neuken kon niet in die animeerbar dus ik nam elke dag wel iemand uit de bar mee om bij mij of bij hem thuis heerlijk een paar uurtjes sex te hebben. Ook ging ik vaak mee met touristen naar het hotel. Ik ben al vaak met een Nederlandse tourist mee geweest en ik moet zeggen, Nederlanders zijn zacht en lief. Ik vind ze geweldig.
Ik woon nu bij de mensen die mij naar Nederland hebben gehaald. zij hebben een groot huis met twee verdiepingen en ik mag op de boven verdieping wonen en ik mag doen en laten wat ik wil en ik mag altijd een man mee naar huis nemen. Zelf houden ze ook veel van sex en ze gaan af en toe wel eens naar een paren club. Ik ben ook al een keertje mee geweest en ik vond het heel leuk. Heel soms mag ik wel eens mee doen met hun, omdat ik nu natuurlijk sex tekort kom, maar ik moet nu zelf mensen gaan leren kennen om elke dag te kunnen neuken. Daarom heb ik deze foto's (die nog op mijn werk in Tailand zijn gemaakt) op internet laten zetten om zo sexcontacten te vinden. Ik hoop op deze manier mannen te ontmoeten voor lekkere sex avontuurtjes. En niet voor het geld, want ik help de mensen waar ik woon in hun zaak en verdien daar mijn geld mee. Ik wil gewoon sexplezier en dat kost niets. Als je wilt kan je mij een Emailtje sturen om af te spreken. Ik hoop tot ziens en alvast kusjes van mij. ......................... Siam.           Mijn Email
151
01 02 03 04

05 051 06 07

08 09 10 101

11 111 12 121

13 131 14 15

16 17 18 1920
Hier kan je mij je mailtje sturen. ik zit er echt naar uit te kijken, want ik wil zo graag mannen leren kennen en sex met hun hebben. En het kost je niets, want ik wil zelf graag sex met jou. Ik zou ook heel graag met je naar een paren club gaan. Ik zou het heerlijk vinden als ik lekker door je geneukt wordt en rondom mij nog meer stelletjes heerlijk liggen te kreunen en klaar te komen. Ook sex buiten in het gras vind ik lekker, maar dat kan hier in Nederland alleen maar zomers. Het is heerlijk om lekker in het gras onder een blauwe hemel klaar te liggen komen. Ik hou van veel standjes, dus we zullen ons niet gauw vervelen.
Groetjes van mij en ik wacht op je mailtje. ............ Siam.           Mijn Email
Naar boven.                                       Meer meisjes.

Siam


A.G.W.D.  American Graphic Web Design.