Onze gegevens. Margarita en Leo Wij doen ook aan parkingsex!
HI, wij zijn Margarita en Leo. Ik ben 24 jaar en Leo is 35 jaar. Ik ben drie jaar geleden met Leo naar Nederland gekomen. Leo was bij ons in de Dominicaanse rep. op vakantie en ik ontmoette hem in de discotheek van zijn hotel. Eerst bood hij mij een drankje aan en we hebben wat gedanst en een beetje gepraat (engels) en ik vond hem wel aardig en ben toen natuurlijk met hem mee naar zijn kamer gegaan. Hij had toch ook mijn drankje betaalt, dus wilde ik wat terug doen en hij was reuze aardig. Toen we eenmaal lekker met elkaar bezig waren, kwam ik er achter dat hij goed neuken kon en toen hij klaar kwam was ik helemaal verrast. Wat kon hij klaar komen zeg... wel een paplepel vol, zoveel had ik nog nooit gezien. en hij kon me zo lekker likken en neuken dat ik weet niet meer hoe vaak ik ben klaar gekomen maar dat ik genoten had was wel zeker. dit wilde ik meer en ik besloot om zijn hele vakantie bij hem te blijven. Wat hebben we geneukt die dagen. Elke dag was het wel een keer of drie raak. We zijn toen in die dagen verliefd op elkaar geworden en we spraken af dat hij me mee naar Nederland zou nemen. En nu ben ik hier al weer drie jaar. We hebben het heel fijn met elkaar en onze hobby is natuurlijk sex. We doen heel vaak aan partner ruil en
we gaan ook vaak naar paren clubs en elke dag neuken we samen. En heel vaak als ik hem pijp en hij komt klaar, dan heb ik een mond vol, want zoveel sperma als hij geeft is niet normaal. We hebben het er al eens met de dokter over gehad en die zei dat er niets aan de hand was en dat hij gewoon wat over productie had, trouwens zei hij, dat ik maar blij moest zijn met zo'n man. Maar dat ben ik ook hoor, ik vind het heerlijk. En omdat we het alle twee leuk vinden om wat foto's op internet te plaatsen, kan je hier het resultaat zien van een van onze geile neuk partijen. Ik wens je veel geile kijkplezier en als je jezelf nu aan het aftrekken ben, wens ik je een heerlijk warm geil gevoel bij het klaar komen, maar kijk uit dat je het niet op je toetsen-board spuit. Kusjes en groetjes van Leo en mij. ..... Margarita.

01 02 03 04
Je kunt ons ook mailen.
05 06 07 08

09 10 11 12

13 14 15 16

17 18 19 20

21 22 23 24

25 26 27 28

29 291 30 31

32 33 34 35

Geile foto's he... al zeg ik het zelf. Zo zijn we elke dag wel een keertje bezig. Soms neuken we op de bank, op de tafel, overal door het huis en soms liggen we rustig in bed en neuken we heel zachtjes terwijl we televisie kijken. We liggen dan achter elkaar (lepeltje-lepeltje) en genieten van het neuken en van de film. En als Leo dan klaar komt, dan voel ik de golven sperma tegen mijn baarmoeder aan spuiten. Dat is zo'n lekker gevoel, dat ik dan ook spontaan klaar kom. Ik vind het heerlijk om dan zo in slaap te vallen terwijl Leo z'n pik nog in mijn kutje zit. Vaak neuken we 'smorgens nog een keer voordat Leo er uit moet om naar z'n werk te gaan. Dan spuit hij m'n kutje weer vol en gaat er dan uit. Ik blijf dan meestal nog even heerlijk liggen met Leo z'n sperma in mijn kutje. Heerlijk vind ik dat. Later als ik dan onder de douche sta, lijkt het wel of ik een rivier tussen mijn benen heb. Dan loopt met een straal al Leo z'n sperma er uit. Als het er dan uit is, spuit ik met de slang van de douche de binnen kant van mijn kutje even lekker schoon, zodat ik weer een fris kutje heb, want ik weet nooit van te voren wat er die dag zal gaan gebeuren. Het kan best zijn dat Leo overdag kennissen heeft gebeld om die dag weer eens lekker aan partner ruil te doen. Het is voor mij elke dag weer een verrassing en ik vind het heerlijk zo. Als je het leuk vind, kan je ons hier een mailtje sturen. Wie weet wat daar nog van kan komen. Groetjes van ons. ............ Margarita en Leo.

Naar boven meer meisjes

Margarita & Leo


I.E.S.   Internet Erotic Site's.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~