Greeta
Kijk hier voor mijn gegevens.


Hallo, mijn naam is Greeta, ik ben 38 jaar, single en ik werk in de horeca aan de bar. Ik heb het vaak ontzettend druk, want de meeste klanten komen voor mijn borsten. Bijna altijd ben ik gekleed in een laag uitgesneden blousje of shirtje en een korte rok. Ik geniet er echt van als mijn klanten naar mijn borsten kijken en vooral als ze er over praten. Ik word er elke keer weer opgewonden van. Soms als het 'savonds heel gezellig is en het onderwerp is weer mijn borsten, dan ga ik er wel eens op in en haal dan een borst uit mijn blousje en leg 'm dan op de bar. Je begrijpt het al, hilariteit alom. Laatst hoorde ik een klant tegen een andere klant zeggen, "Daar zou ik wel eens op willen klaar komen". Ik liep naar hem toe en zei dat ik gehoord had wat hij zei en dat ik hem uitnodigde om nà sluitingstijd met me mee te gaan. Nou, dat wilde hij wel en we hebben bij mijn thuis heerlijk geneukt, ik ben twee keer klaar gekomen en hij is inderdaad op mijn tieten klaar gekomen. Ik vind het heerlijk als
mannen op mijn tieten geilen, daar word mijn kutje klets nat van en dan wil ik altijd weer neuken. Ik zou willen dat het elke dag gebeurde want ik vind het heerlijk om telkens weer een nieuwe lul in mijn kutje te voelen. Als jij grote tieten ook lekker vindt, stuur me dan even een berichtje (onder de foto's) dan mail ik je terug en kunnen we mischien ook eens een afspraakje maken zodat ik ook jou lekkere pik eens tussen mijn tieten en in mijn kutje kan voelen. Ok?
          Geile groetjes van mij. ...... Greeta.
01 02 03 04

05 051 06 07

071 08 09 10

11 12 13 14

15 16 17 171

18 181 19 20

21 22 23 24
Ik had afgesproken in het cafe met Jos en Henk om deze foto's te maken. Jos is degene met wie ik neuk en Henk heeft de foto's gemaakt. Henk durfde zelf niet op de foto's, want hij is getrouwd en was bang dat iemand hem zou herkennen. Na het foto's maken heb ik toch ook nog wel met Henk geneukt. Het was een heerlijk triootje. De een neukte me tussen m'n tieten terwijl de ander lekker in mijn natte kutje heen en weer ging. Ik vond het zo geil, dat ik wel drie keer ben klaar gekomen. Op een gegeven moment zat ik helemaal onder de sperma. In m'n gezicht, over m'n tieten, in m'n kutje, over mijn buik, overal zat sperma. En ik vond het heerlijk. Wat een lekkere avond was het zeg. Ik zou elke dag wel lekker willen neuken. Stuur me maar je berichtje, dan kunnen wij ook een paar heerlijke geile uurtjes beleven en mag je klaarkomen in mijn geile natte kutje, over mijn grote ballonnen of waar je dat dan ook maar lekker vindt.
Alvast een paar heerlijke geile likjes op je lekkere harde lul en ik wacht op je mailtje.                 Greeta.

Hier is mijn Email

Naar boven.                                       Meer meisjes.A.G.W.D.  American Graphic Web Design.