Emma
Hi, mijn naam is Emma de Jong, achttien jaar en ik kom uit de buurt van Dokkum in Friesland. Ik woon niet in het plaatsje zelf maar een kilometer of zes er van af op de boerderij. Ik zit in de laatste klas van de havo en ik ga in Leeuwarden op school. Er is hier haast niets te beleven en ik verveel me heel erg vaak. Zo kwam ik op het idee om me op te geven voor een foto site, gewoon om eens iets te beleven. Ik ben gek op sex en ik doe het elk week-end, maar dat is niet vaak genoeg. Het is hier zo stil en het is soms moeilijk om wat te versieren, alleen in het week-end dus als ik uit ga in Leeuwarden. Ik zou het graag veel vaker willen doen, maar hier zie je alleen maar die stomme koeien om je heen. Maar nu heb ik dan m'n eigen foto serie. Het was hartstikke gaaf om die foto's te maken. Ik had afgesproken om de foto's gewoon bij ons thuis te maken. Zaterdags 'smiddags zijn mijn ouders nooit thuis, dus ik had het op zaterdag afgesproken om 13.30uur. En de fotograaf kwam precies op tijd. Mijn vriendin van school had haar broer geregeld om de foto's te maken. Mijn vriendin is net zo'n geile meid als ik, alleen zij woont in Leeuwarden dus zij kan elke dag een vent versieren om mee te neuken. Soms ben ik best wel eens jalours op haar als ze me op school verteld dat ze weer eens lekker heb liggen wippen die avond ervoor. Het liefst zou ik ook in Leeuwarden wonen en als ik straks met school klaar ben, ga ik daar een kamer zoeken. Dan kan ik ook elke dag een vent versieren voor een heerlijke neukbeurt. Maar voorlopig moet ik het hier nog maar even uitzingen dus probeer ik van alles te bedenken om maar een beetje plezier te hebben. Vandaar het idee van deze foto's. Vaak als ik geil ben kijk ik op internet en zit ik vaak op erotische site's, maar dan word ik alleen nog maar geiler en dan vinger ik me maar weer klaar. Maar het liefst heb ik een lekkere stijve pik.
Ik neuk nooit voor geld en ik wil met jou ook wel eens een keertje afspreken.
01 02 03 031

 Eigenlijk ben ik een hele geile meid,
  boerderij, dat ik heel veel met mezelf   klaar. Ik vind het heerlijk om wat in
    stop mijn vingers dan diep in mijn
G-spot noemen ze dat, en als ik daar schokkend klaar en kronkel van genot. Maar het blijft behelpen, en liever heb ik dus een lekkere lul in mijn geile kutje.
04
die graag elke dag neukt, maar
speel. 'sAvonds op mijn kamer
mijn geile kutje te hebben en ik
kutje langs mijn gevoelig punt. 
dan lekker langs wrijf, kom ik   
041
          word ik ook geil en dan    gebeurt dat ik naast een man  ik niet, maar ineens zag ik dat  schokkend klaar kwam. Even
het is zo stil op en rond de    
vinger ik mezelf dan regelmatig 05

   even iemand aan, word ik al  naar de bioscoop ga, en er is  vinger ik me gewoon klaar in zat en stiekum zat te vingeren. hij ook met zichzelf bezig was later kwam hij ook klaar. We
051
Mij borsten en vooral mijn tepeltjes zijn heel gevoelig en regelmatig als ik bv. langs iemand loop en ik raak met mijn borsten toevallig heel  geil. Soms als ik wel eens     een romantische scene, dan   de bios. Een keer is het wel  Of hij het gezien heeft weet     Ik werd er zo geil van, dat ik  hebben bijde niets gezegd.

06 061 07 071
Soms lig ik wel eens te dromen dat ik lekker van achter gepakt wordt. Op z'n hondjes vind ik krek het lekkerste en dan kan ik wel twee of drie keer achter elkaar klaar komen. Ik schok altijd heel erg als ik klaar kom, en soms heb ik het gevoel dat ik ook kan spuiten. Mijn kutje is dan zo nat, dat het er gewoon soms met een straaltje uit loopt. Ik voel het dan gewoon langs mijn benen gaan. Laatst had ik eens na schooltijd achter de school tussen de bosjes staan neuken met een knul en ik was zo hevig klaar gekomen, dat mijn sappen weer eens ernstig langs mijn benen liep. Maar ik moest nog wel met de bus naar huis dus ik had wel een probleem. Nadat hij ook was klaar gekomen, knoopte hij z'n condoom dicht en haalde uit z'n tas een pakje papieren zak doekjes. Nadat hij z'n condoom ingepakt had veegde hij netjes mijn benen af en gaf de rest van de zakdoekjes aan mij. Dat vond ik wel lief van hem en beloofde hem om in de vakantie een avondje met hem door te brengen voor een heerlijk neuk partijtje. Gelukkig kon ik dus zonder dat iemand het aan me kon zien weer de bus in en naar huis.
08 081 09 091
Ik hou best wel van gewaagde dingen hoor. Ik heb eens(maar dat is maar 1 keer gebeurd) liggen neuken, terwijl mijn vader in de buurt was en tegen me praatte. Dat komt zo, al een hele tijd geleden had ik al eens gezegt dat ik een kussen van stro wilde maken. Maar daar was nog steeds niets van gekomen en ik was het eigenlijk alweer een beetje vergeten. Op een donderdag middag had ik een keer afgesproken met een gozer om bij ons op de boerderij te komen. Ik had mijn ouders vertelt dat hij graag eens op een boerderij wilde kijken en ik hem beloofd had om hem rond te leiden. Zo heb ik hem alles laten zien. Nou hebben we boven de stal nog een zolder waar we wat losse stro bewaren voor als er 'snachts een kalfje word geboren. En natuurlijk liet ik hem dat ook zien. We waren al een tijdje bezig en ik had al een keertje lekker liggen klaar komen, toen ik ineens mijn vader in de stal hoorde die riep of ik daar was. Eerst schrok ik er van en was bang dat hij naar boven zou komen, maar zonder er bij na te denken riep ik hem dat ik onze bezoeker liet zien hoe je een kussen van stro moest maken. Mijn vader antwoordde dat het ok was en verdween weer. Maar kun je je voorstellen, dat je vader onder je door loopt en tegen je praat, terwijl je heerlijk met een grote stijve pik in je kletsnatte geile kutje ligt! Het was wel spannend hoor, maar we zijn alle twee nog lekker een keer klaar gekomen. Na de koffie is hij gewoon weer weg gegaan.
10 11 111 112
12

Zo vinger ik mezelf              
altijd lekker klaar.


13131


     Vingeren is lekker als je niets   lekkere harde pik in mijn altijd

   Ik hou van langdurig neuken in
14

hebt. Maar het liefst heb ik een  zaadvragende natte geile kutje.  

verschillende lekkere standjes.  

141 15 16 161

Zoals je al gezien hebt, ben ik krek een geile meid en wil ik altijd neuken. En omdat ik door de weeks nogal veel sex te kort kom, wil ik wel vaker een afspraakje maken. Hier in de buurt is het stil en leeg dus mischien lukt het wel via Email. Als jij mij nu een lekkere meid vindt en je zou met mij ook wel eens willen neuken, stuur me dan onderstaand berichtje. Mischien kunnen we dan wel een afspraakje maken en ergens eens lekker met z'n tweeen neuken. Ik vraag er geen geld voor hoor. Ik doe het omdat ik zelf graag sex heb. Ik hoop dat er iemand reageert en dat ik binnen kort ook door de weeks eens een lekkere neukbeurt krijg. Alvast een lekkere zuig aan je harde pik en ik hoop wat van je te horen. .... Groetjes van mij.      Emma.

Mailadres van emma

Naar boven                                     More girls