mijn gegevens Dora
Hi, mijn naam is Dora, 26 jaar en ik woon in Voorburg. Ik werk nu vier jaar op een groot administratie kantoor op de afdeling registratie en daarvoor heb ik twee jaar bij de overheid in Den Haag gewerkt. Maar daar ben ik ontslagen, omdat ik toen met drie naakt foto's in de "Passie" heb gestaan. Maar deze baas weet dat mijn hobby SEX is en zolang ik geen link maak met mijn hobby en het bedrijf, vindt hij het prima en als beloning heb ik een keertje hevig met hem geneukt op z'n buro. Ook met verschillende collega's heb ik al menig sex avontuurtjes gehad maar mijn voorraadje mannen begint uitgeput te raken en daarom ben ik op zoek naar meer mannelijke kontakten. Want ik moet elke dag mijn portie sex hebben, en niet alleen maar een beetje geilen, maar ik wil elke dag flink geneukt worden. Dat heb ik gewoon nodig om goed te kunnen functioneren. En ik deins ook niet terug voor een heerlijk triootje. Ik kan veel hebben en ik ben op sex gebied van vele markten thuis. Ik ben ook altijd voorbereid om sex te hebben, want ik draag bv. geen panty's, maar kousen en een heel klein slipje wat eigenlijk niet meer dan een veter is. Zo kan ik neuken zonder ook maar iets uit te trekken. Het slipje op de foto's is in vergelijking een leger tent met wat ik normaal draag.
Maar vaak en dan vooral zomers, heb ik helemaal geen slipje aan. Ik heb dan wel een iets langere rok of jurkje aan, anders zit ik constant met m'n bloote kutje op een stoel of zo waar iemand anders mischien wel met een olie broek heb gezeten. En dat vind ik toch niet zo fris. Per slot van rekening wil ik mijn kutje fris en schoon houden, want er wordt wel aan gelikt en er worden wel pikken in gestopt. Weet je, dat onderbroeken dragen eigenlijk pas van de laatste honderd vijftig jaar is. Dat is gekomen toen halverwege de negentiende eeuw de zedelijke regels veranderden. Maar eigenlijk is een onderbroek dragen slecht voor de biologische huishouding van je geslachts deel, omdat kleding en vooral ondergoed tegenwoordig allemaal syntetisch is. dat sluit af en gaat broeien. Daarom zijn er vrouwen die vaak een schimmeltje hebben alleen maar doordat hun kutje helemaal wordt afgesloten door zo'n syntetische slip. Daarom, voor mij niet. Ik hou mijn kutje in top conditie want ik moet mijn kutje elke dag gebruiken om die heerlijke mannen tongen en pikken hun werk te laten doen zodat ik een paar keer heerlijk klaar kan komen. .. Dora.

01 02 03 04

05 06 07 08

09 10 11 12

13 14 15 16

17 18 19 20

21 22 23 24

25 26 27 28

29 30 31 32

33 34 35 36

37 38 39 40

41 42 43 44

45 46 47 48

49 50 51 52

53 54 55 56

57 58 59 60

61 62 63 65

Zo, ik vond het wel geil hoor, die foto's maken. Dat zou ik eigenlijk nog wel eens vaker willen doen. Maar dan weer met een andere man zodat ik dan een hele verzameling geile foto's met veel verschillende mannen krijg. Dat zou ik echt te gek vinden. Mischien heb jij er wel zin in, nou, stuur me dan maar een berichtje, dan spreken we wat af. Maar ook als je geen foto's wil maken maar alleen eens met me neuken wil, kan je me ook een berichtje sturen, want ik wil zo veel mogelijk afspraakjes maken. Hieronder staat de link voor mijn Email. Ik wacht geduldig af van wie ik een mailtje krijg en in die tussentijd probeer ik mannen te versieren voor een lekkere neuk beurt, want neuken blijf ik doen en zo veel mogelijk. Geile groetjes van Dora.

Klik hier als je met mij een afspraakje wil maken.

Naar boven Meer meisjes


Dora

I.E.S.   Internet Erotic Site's.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~