Klik hier voor mijn gegevens. Cizsha
Hi, mijn naam is Cizsha, moeilijke naam hé, maar iedereen noemt me Ciska dus dat is ook goed. Ik ben geboren op Kalimantan Indonesië en ik ben op m'n derde met m'n ouders naar Nederland gekomen. Na de lagere school heb ik VWO. gedaan en nu werk ik als laborante in een laboratorium. Ik heb een heel goed salaris en een mooie flat en ik woon alleen. Ik ben hier heel gelukkig mee en geniet volop van het leven. Eigenlijk leef ik twee levens. Op mijn werk en bij officiële gelegenheden ben ik een rustig en verlegen net tutje, waarvan je zo op het eerste gezicht zou zeggen, 'daar is niks mee te beginnen'. En dat is ook zo, ik kijk niet naar mannen, loop niet uitdagend en gedraag me correct. Maarrr... in mijn vrije tijd ben ik een Venus, de verleiding zelf, die alleen maar met sex bezig is en niets en niemand ontziet in mijn honger naar sex. Dan ben ik een neukbeest met oog voor 1 detail, SEX! Ik vind sex zo geweldig dat ik me er totaal aan overgeef als ik vrij ben. Zodra ik hoor dat er ergens een sexparty is ben ik van de partij. Elke avond wil ik een man, elke avond wil ik mijn sexhonger stillen. In het weekend probeer ik een man te versieren die met me naar een parenclub wil. Dan wil ik me laten neuken in verschillende standjes op verschillende plekjes in de parenclub.
Maar om mannen mee te krijgen naar een parenclub valt niet mee. Vaak neuk ik met een man die al een relatie heeft en dus in het weekend niet weg kan, en anders als ik met een man neuk die geen relatie heeft, is er weer iets anders dat hij niet kan. Daarom is het moeilijk om elk weekend met een man naar een parenclub te gaan. En ik wil zo graag. Maar ook door de weeks is het niet makkelijk om elke avond een man te hebben. Of ze hebben een vriendin, of ze zijn getrouwd, of ze moeten de volgende morgen vroeg op. Het komt soms wel voor dat ik een avond alleen ben zonder dat ik sex heb en dat wil ik niet. 's Avonds wil ik neuken, elke avond, en niet dat ik me zelf moet gaan liggen vingeren. Dat doe ik toch wel, 's morgens of 's middags als ik even alleen ben. Om nou zeker te zijn dat er elke avond een man in mijn bed ligt, kan ook jij een afspraakje met me maken voor een heerlijk geile avond of lekke samen naar een parenclub in het weekend. Ene... ik ben geen beroeps hoor, ik hoef geen geld, want ik verdien zelf een goed salaris en heb jou geld echt niet nodig. Neuken doe ik om dat ik het lekker vind. ................ Geile groetjes. Ciska.
01 02 03 04

05 06 07 08

09 10 11 12

13 14 15 16

17 18 19 20

21 22 23 24

25 26 27 28

29 30 31 32

33 34 35 36

37 38 39 40

41 42 43 44

45 46 47 48

49 50 51 52

53 54 55 56

57 58 59 60
Zo als je me nu op deze foto's gezien heeft, zo ben ik altijd bezig met sex als ik met een man ben, alleen is er dan geen fotograaf bij. Nu was mijn viendin en haar vriend uit Flevoland er, en zij hebben de foto's genomen. Maar maak je niet ongerust, we hebben na de foto's nog heel lang met z'n vieren lekker liggen neuken. Af en toe even ruilen, want als zij met mijn eendags sexpartner neukt, neuk ik natuurlijk met haar vriend. Nou ben ik beslist niet lesbisch, maar het is wel lekker als je heerlijk wordt geneukt, dat zij dan gelijktijdig met mijn kittelaartje speelt en dat mijn eendagsvriend lekker met mijn borsten bezig is. Ik ben dan ook verschrikkelijk lekker klaar gekomen. En de avond ervoor was ik alleen, geen sexpartner, dus ik was erg geil. Maar ik wil geen avond meer alleen zijn. Ik wil gewoon elke avond neuken. Als jij mij nou even een berichtje stuurt, dan mail ik je terug en dan kunnen we een afspraakje maken voor een heerlijke neuk-avond of mischien wil je wel met me naar een parenclub, dan hebben we een heel weekend voor ons om ons tegoed te doen aan de sex. Laat het me maar weten. ....... Geile groetjes van Ciska.

Stuur me maar een mailtje

Naar boven.                                       Meer meisjes.

Cizsha

A.G.W.D.  American Graphic Web Design.