DD borsten
Klik hier voor mijn gegevens Babette
Hi, fijn dat je naar mijn foto's komt kijken. Ik hoop dat je er van geniet, want toen ze gemaakt werden heb ik er zeker van genoten. Sex is mijn hobby en ik stop er al mijn vrije tijd in. Ik werk op kantoor, maar eigenlijk had ik liever in de sex business gewerkt, want van sex heb ik nooit genoeg. Maar toen ik negentien was, ben ik zo stom geweest om te trouwen. Dat is geen succes geworden. Op m'n vier en twintigste ben ik weer gescheiden. Ik had toen al een aardige positie in het bedrijf waar ik werk op gebouwd en ik heb daar een goed salaris dus dat geef je niet zo maar op. Maar ik had gewoon niet moeten trouwen. Toen ik achttien was werkte ik in het week-end in een discotheek en ik deed daar dansen en een beetje strippen. Ik kon toen prof. stiptease danseres worden en op grote shows dansen en ook kreeg ik toen de mogelijkheid om in een sexfilm te spelen. Maar mijn ex. waar ik toen verkering mee had, die wilde niet dat ik dat deed. Daar heb ik nu spijt van. Ik had toen door moeten zetten en het toch moeten doen. Dan had ik mischien nu een porno-girl geweest en in diverse geile sexfilms neuk akties kunnen spelen. Dan had ik van mijn hobby m'n werk kunnen maken. Want neuken is het liefst wat ik doe. Het kan me nooit te veel zijn. Heerlijk vind ik het. Ik neuk het liefst zo veel en vaak mogelijk met zoveel mogelijk mannen.
Maar nu ik eenmaal deze goede baan heb, waar ook een goede toekomst en zekerheid bij in zit gooi ik die nu niet meer weg. Nu woon ik alleen en besteedt al mijn vrije tijd aan sex. Ik ben altijd sexy gekleed, ik ga naar alle sex evenementen zoals naar de kamasutra beurs en naar party's en soms ga ik wel eens met iemand naar een parenclub. Daar kan ik me dan uren laten neuken en volop genieten van die heerlijke sex. Ik kom dan een paar keer heerlijk klaar, vooral als ik het met verschillende mannen doe. Want mannen daar ben ik gek op. Al die lekkere stijve pikken. Mmmmm.... daar kan ik geen genoeg van krijgen. hoe vaker ik een man heb, hoe liever het me is. Als jij met mij in kontakt wil komen, kijk dan onder aan de foto's. Deze foto's heb ik gemaakt met een man die ik op een party ben tegen gekomen. Ik ben zo heerlijk geneukt (foto49) en ik kwam zo hevig klaar, dat ik gewoon in zijn schouder kneep (foto's 50/51). ...............
Geile groetjes van Babette.
Weet je, zomers ga ik ook vaak naar Flevo-natuur, dat is een naturisten park bij Zeewolde in de flevopolder. Er wonen ± 1500 mensen en zomers verblijven er wel 2500 mensen. Iedereen loopt daar naakt en alles is aanwezig. 2 Zwembaden, sauna, een cafe, een supermarkt, een restaurant en nog meer. Het is eigenlijk een echt dorp. Een vriendin van mij woont daar met haar vriend en ik ga haar dan ook regelmatig opzoeken. Overdag heerlijk zwemmen en zonnen en niet te vergeten geil worden van al die bloote lichamen en 's avonds hebben we dan een heerlijke sexparty met nog een paar andere mensen die daar wonen.           ......... Babette.

Als je ook eens mee wil naar flevo-natuur, stuur me dan een berichtje. Je kun dan ook met mijn vriendin neuken. Je betaalt alleen de benzine. ...... Babette.
01 02 03 04

05 06 07 08

09 10 11 12

13 14 15 16

17 18 19 20

21 22 23 24

25 26 27 28

29 30 31 32

33 34 35 36

37 38 39 40

41 42 43 44

45 46 47 48

49 50 51 52

53 54 55 56

57 58 59 60

61 62 63 64
Daar vlak bij Flevo-natuur heb je een strand aan het meer wat helemaal afgeschermd is van de rest door een hele rij bomen en bosjes, zodat je vanaf bv. het fietspad niet op het strand kunt kijken. Af en toe is er een doorgang naar het strand zodat je wel makkelijk op het strand kan komen. Als het zomers mooi weer is zie je om een uur of vijf-zes de meeste mensen vertrekken. En tegerlijkertijd zie je zo af en toe een stelletje of een klein groepje komen die daar dan gewoon open en bloot gaan liggen neuken. Nou, dat was wat voor mij zeg... M'n vriendin, haar vriend en ik hebben open en bloot een heerlijk triootje gedaan terwijl er mensen keken. ..... Babette.

Nou, dit waren dan mijn foto's. Ik heb er erg van genoten. Zo zou ik ook wel eens een film willen maken. Gewoon lekker in allerlei verschillende standje neuken en dan gefilmd worden en lekker close-up zodat je goed kan zien hoe die harde pik in mijn hete geile kutje heen en weer gaat. Ja, dat lijkt me heerlijk. Ik vind het altijd zeer geil als ik mezelf kan zien neuken. ik heb op mijn slaapkamer rondom mijn bed hele grote spiegels en ook boven mijn bed zodat ik het goed kan zien als ik lekker lig te neuken. Ik word er altijd extra geil van. En nu ik dit schrijf, zit ik ook al weer te draaien op mijn stoel en ik voel hoe mijn kutje langzaam natter wordt. Ik ben nu weer zo geil, dat ik ga mezelf nu eerst even vingeren en dan ga ik even kijken of ik nog snel iemand versieren kan want ik toch nog weer even geneukt worden. Ik geef jou alvast een heerlijke zuig aan je pik en mischien ontmoeten we elkaar wel eens. Geile kusjes van een hete geile meid. ......... Babette.

PS.Als je met mij in kontakt wil komen, stuur me dan even een mailtje. Ik stuur jou dan een mailtje terug en mischien kunnen we eens iets afspreken.


Naar boven.                                       Meer meisjes.

Babette

A.G.W.D.  American Graphic Web Design.