Mijn gegevens Annelies
Hi , mijn naam is Annelies, ik ben 18 jaar en ik zit in de laatste klas VWO. Ik woon niet meer thuis, want daar kon ik het niet meer uithouden. Want weet je , mijn ouders zijn bijde zeer gelovig en ik ben zo ook opgevoed. Maar al lang geloof ik niet meer in die dingen, alhoewel ik voor mijn ouders de schijn nog wel op hou. Ik woon nu bij een nicht van mij, en die is helemaal niet gelovig. Zij heeft een heel groot huis en ik woon nu op de tweede verdieping. Ik moet daar wel veel huur betalen maar dat betalen mijn ouders. Mijn vader heeft een groot bedrijf en hij is best wel rijk. Ik krijg dan ook honderd € zakgeld per week en hij betaalt mijn huur, dus ik heb verder niets te klagen. Maar , ik voel me vaak best alleen. Mijn nicht heeft elke dag een nieuw vriendje en elke dag hoor ik ze lekker bezig met elkaar. Af en toe hoor ik ze gewoon klaarkomen. En dan zit ik hier alleen en speel dan maar wat met me zelf want ik word daar natuurlijk best geil van. Ik heb al wel eens mee gedaan, toen ze een keer twee mannen mee naar huis had genomen, maar dat is maar een keer voor gekomen. Daarom , Ik wil zo graag ook elke dag sex met iemand maar ik heb zo weinig tijd om uit te gaan en een man te versieren. Ik zit de hele dag op school, en dan moet ik nog huiswerk maken.
Nou had ik zo gedacht , dat als ik nou een foto page maak, ik mischien via internet wel aan kontakten kan komen. Dan kan ik afspreken met iemand om ook eens heerlijke sex te hebben. Ik heb best al ervaring want ik doe het al vanaf mijn 16de. Maar ik wil gewoon ook elke dag net als mijn nicht. Zij is 27 en zij werkt van 9 tot 5, zij heeft tijd genoeg om elke dag een man te versieren. En dat wil ik nou ook . Daarom zou ik het leuk vinden als jij een afspraakje met me maakt. Mischien kunnen wij dan een hele geile avond hebben net als mijn nicht. Onder aan de page kan je me een berichtje sturen voor een afspraakje. Schrijf er even bij wanneer jij tijd hebt, dan kan ik je een mailtje terugsturen met mijn adres en de tijd dat ik uit school ben. Alvast een geile kus . ........Annelies.
01 02 03 04

041 05 051 06

061 07 08 081

09 091 10 101

11 12 121 13

14 141 15 16
Nou , Je ziet dat ik best wel een geile meid ben hé ondanks mijn opvoeding. Ik wil echt heel graag sex hebben en ik ben echt in voor experimentjes en verschillende standjes. Natuurlijk heb mijn nicht me veel vertelt, maar ik heb ook wel eens een paar keer stiekum naar haar gekeken toen ze met een man in de woonkamer sex hadden. Er zit in haar kamerdeur een raampje met een gordijntje, maar soms is dat niet goed dicht en kan ik er doorheen kijken. En al die dingen die zij doet, wil ik ook . Daarom kan je hier een afspraakje met me maken. Ik hoop dat je het doet , dan hebben we binnenkort een heerlijk sex avontuurtje net als mijn nicht. En het kost je niets hoor, ik zit niet om geld verlegen. Geile groetjes van mij en hopelijk gauw tot ziens. .......... Annelies.
Hier is mijn mailadres.    MAIL

Naar boven Meer meisjes

Annelies

I.E.S.   Internet Erotic Site's.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~