dutchmariam

dutchmariam

geb.datum.
woonpl.
relatie.
sex.
hobby.
sex met.
onveilig sex.
safe-sex.
buitensex.
groepsex.
sex in public.
email.
twitter.
MeWe.
Hotweb

17-09-1974
Rotterdam
Alleenstaand
Hetro - bi? maby
Exhibistioniste
Man/Vrouw/Stel.
Nee
Ja
Ja
Ja
Ja
Mijn Email
dutchmariam
dutchmariam
Hotweb
Levensbeschouwing
Eten is een behoefte,
Sex is een behoefte,
Ik eet drie maal per dag!

Ik ben de maanden juni t/m september-2021 in Cap d'Agde Fr. link      

Ik heb van nature een groote behoefte aan sex. En omdat sex ook nog eens mijn hobby is, ben ik bijna 24 uur per dag met sex bezig. En ik moet zeggen... met veel plezier.
Ook ben ik een echte exhibitioniste, m.a.w. als het even kan, loop ik in een zeer kort rokje of jurkje, op hakjes en ZONDER slipje. Heerlijk als de mannen (en ook vrouwen) naar mijn glad geschoren kutje kijken en vaak zie ik bij de mannen een bobbel verschijnen wat ik zeer opwindend vind. Ik ben bijna dagelijks onderweg in Nederland en Belgie, en als ik gelegenheid heb, zoek ik altijd wel een parkeerplaats of park op om opwindende dingen te doen. Dit vermeld ik altijd op mijn twitter dus volg me op twitter en je mist me niet als ik bij jou in de buurt ben. Zomers ook veel op de naaktstranden waar ik altijd in de meest sexuele situaties terecht kom, wat ik natuurlijk heerlijk vind. Ook rijd ik vaak geheel naakt in m'n auto. Ik hang dan een overslag jurk over mijn stoel, zodat als de politie komt ik alleen maar de jurk over mijn schouder hoef te trekken en de rits dicht te doen en ik ben gewoon gekleed. Hi.. Hi. Veel vracht chauffeurs kennen me wel.
s'Winters is natuurlijk heel wat anders. dan ben ik meestal op de erotische beursen bv. Belgie... MegaEroticabeurs en Nederland... Kamasutra, te vinden en wel in de paren cafe's waar ik altijd de geilste avonturen beleef. Daarnaast ben ik dan elke week in een parenclub te vinden wat ik ook op twitter vermeld. Op deze manier kan iedereen mij wel ontmoeten voor een erotisch avontuur.
LET OP! Ik neuk NIET voor geld.
Ook al wordt mij €1000,00 geboden... NEEN!
Ik hou van sex en ik neuk met heel veel mannen, en dat doe ik omdat ik daar zelf plezier aan beleef, Ik ben geen beroeps en wil dus geen geld.... (Ik heb geen geld nodig).
Afspreken doe ik dus niet. Iedereen kan mijn twitter en/of op http://www.mewe.com kijken of in de gaten houden en mij op die manier wel een keertje ontmoeten.
dutchmariam.
Hier is mijn hobby plekje waar ik het meest van geniet. Klik om te vergroten.dutchmariam